Skladne stopnice

weitzer

Iz parketa Weitzer, ki ga izberete, tovarna Weitzer izdeluje pripadajoče stopnice - v izbrani barvi, formatu in površinski obdelavi.

Z našim strokovnim znanjem Vam sprojektiramo in zmontiramo skladno rešitev stopnišča.

profil1 profil2

S tremi oblikami stopniščnih profilov iz masivnega lesa  (40 mm, 58 mm, blok) ter dvema vrstama stranskih zaključkov (les, design multi)  lahko skreiramo mnogo oblikovnih različic stopnišč.

Tehnične rešitve naj vas ne skrbijo – naši prodajni svetovalci, skupaj z našimi preverjenimi kooperanti-parketarji (ki so strokovno usposobljeni in se redno udeležujejo izobraževanja v tovarni Weitzer in so že naši dolgoletni poslovni partnerji), bodo našli tudi optimalno tehnično rešitev glede na Vaše oblikovne želje ter realne možnosti z ozirom na Vašo situacijo stopnišča.

 

3 oblike stopniščnih profilov

oblike profila 40 mm - klasični stopniščni profil na voljo pri vseh modelih parketa
58 mm - nekoliko debelejši profil, idealen tudi za prekritje že obstoječih stopnic na voljo pri vseh modelih parketa
BLOK - povsem zakrije čelno stran, v čisti liniji brez zavihka na voljo pri panelnem modelu oziroma kot “preproga” Charisma

Plošče velikega formata

V primeru, da parketa ni priporočljivo lepiti direktno na podlago (odvisno od vrste podlage in modela parketa), lahko že v tovarni izdelajo velike plošče iz skladnega parketa ter v vseh 3 vrstah zaključnih profilov.

Te plošče sestojijo iz podložne plošče in nanjo nalepljenega parketa. Iz njih se v 1 kosu izreže cela stopnica.
Glede na različne možne debeline podložnih plošč in modelov parketa, je najtanjša taka plošča, ki obstaja, debela 15 mm, najdebelejša pa 39 mm.

plošče velikega formata

Posebna dizajnerska možnost pri modelu parketa “strip”

Videz strip "klasik" Videz strip "dizajn  
strip klasik strip dizajn  

 

2 vrsti stranskih zaključkov

Iz skladnega masivnega lesa

stranski zaključki iz masivnega lesaStranska zaključna letev za pokritje odprtih stranskih stranic, iz identičnega lesa in tako za model profila 40 mm  kot za 58 mm, identične površinske obdelave uporaba možna tudi pri “blok” dizajnu.